Turvesauna

Turvesauna

Turvesauna on turvehoidoista kaikkein kokonaisvaltaisin ja suosituin. Hoitoturve hoitaa kokonaisvaltaisesti koko kehoa ja saunan lämpö rentouttaa myös mielen. Turvesaunaan voit tulla yksin tai kavereiden kanssa. Turvesaunaamme mahtuu kerrallaan max. 3 henkilöä.

Turvesaunan kulku

Turvesauna alkaa lämmittelyllä noin 50-60-asteisessa saunassa löylyä heittäen. Kun iho on lämmennyt sopivasti ja valmis vastaanottamaan turpeen hyvää tekevät vaikutukset, saat lauteille turvekipon, josta voit levittää turpeen itse ihollesi nenänpäästä varpaisiin. Turvetta levitetään sen verran paksu kerros, että iho ei kuulla läpi.

Kun turve on levitetty, saat rentoutua saunassa noin 20-25 minuuttia. Löylyä voit heittää kohtuudella tai olla heittämättä. On hyvä välttää löylyn heittämistä liikaa, ettei tiivistyvä kosteus huutele turvetta pois ja jaksat olla saunassa koko turpeen vaikutusajan. Vaikutusajan jälkeen turve huuhdellaan pois suihkussa. Tarvittaessa voit käyttää hellävaraista turveshampoota ja saippuaa, joita on tarjolla pesutilassa.

Turvesaunassa voit olla alastomana tai uima-asussa. Mitä enemmän paljasta ihoa on turpeen vaikutuksen alla, sitä parempi hoitotulos.

Saunan jälkeen voit pukeutua ja kuivata hiukset hoitohuoneessa.

Hieronta turvesaunan jälkeen

Voit halutessasi yhdistää turvesaunaan 30 minuutin hieronnan ns. Aaltosen tekniikalla saunomisen jälkeen. Aaltosen tekniikalla voidaan avata mm. selän nikamalukkoja. Kerro toiveestasi ajanvarauksen yhteydessä, niin varaamme aikaa hieman enemmän!

Turvesaunan kesto: 1 tunti sis. valmistautumisen ja pukeutumisen
Hinta: 35 e/hlö, max. 3 hlöä

Hieronta Aaltosen tekniikalla turvesaunan jälkeen: 30 min  / hinta: 30 e

Tykkää ja seuraa uutisia Facebookissa