Turvehoidot ja hieronta

Turvehoito selälle

Selkähoito tapahtuu hoitopöydällä rennosti vatsallaan maaten. Selkähoito sopii sinulle, jos sinulla on esimerkiksi selkäkipuja tai iho-ongelmia, esimerkiksi psoriasista tai aknea. Lämmin turve hoitaa lihaksia vähentäen tulehdusta, ja turpeen ainesosat puhdistavat sekä hoitavat ihoa.

Hoitaja levittää miellyttävästi 40-asteiseksi lämmitetyn turpeen koko selän alueelle. Turpeen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Turpeen vaikutusaikana hoitaja hieroo sinulta kädet ja pään. Vaikutusajan jälkeen enin turve pyyhitään pois, ja selkä hierotaan käsin sekä tehokkailla imukupeilla. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mikä kertoo vilkastuneesta verenkierrosta.

Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen on hyvä nauttia paljon nestettä, esimerkiksi puhdasta vettä.

Hoidon kesto 1 h / hinta 60 e

Turvehoito jaloille

Turvehoito jaloille on yhdistelmä hyvää tekevää hoitoa ja hemmottelua. Turvehoito jaloille on oivallinen hoitomuoto, jos sinulla on jaloissa kipua tai turvotusta. Turve hoitaa myös mahdollista ihottumaa tai ihon kuivuutta.

Jalkahoidon aikana saat rentoutua hoitopedillä maaten. Hoitaja levittää jalkoihin, sääriin ja reisiin miellyttävän, 40-asteiseksi lämmitetyn hoitoturpeen, kietoo jalat kelmuun ja asettaa jaloille vielä lämmittävät hoitopakkaukset. Turpeen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen enin turve poistetaan ja jaloille tehdään rentouttava hieronta.

Jos kaipaat lämpöhoidon sijaan viilentävää jalkahoitoa, kerro siitä aikaa varatessasi!

Hoidon kesto 45 min / hinta 45 e

Päänahan ja hiusten turvehoito

Turvehoito päänahalle ja hiuksille auttaa erilaisissa hiuspohjan ongelmissa ja saa hiukset kiiltämään luonnollisesti. Turve auttaa päänahan kutinaan, hilseilyyn tai muutoin ärtyneeseen hiuspohjaan. Hoidossa käytettävä hienojakoinen turve on suunniteltu erityisesti hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

Hiusten ja hiuspohjan turvehoito tapahtuu rennosti hoitopöydällä maaten. Turve on lämmitetty 40-asteiseksi eli hieman ihonlämpöä lämpöisemmäksi, jolloin se vaikuttaa tehokkaammin.

Hiukset kostutetaan vedellä, jonka jälkeen hienojakoinen hiustenhoitoturve levitetään hiuksiin. Turve hierotaan tasaisesti hiuksiin ja hiuspohjaan. Päänahkaa hierotaan hetki kevyesti, jonka jälkeen turpeen vaikutusta tehostetaan vielä peittämällä hiukset turbaanilla.

Turpeen annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia. Sen jälkeen turve huuhdotaan pois haalealla vedellä ja hiukset kammataan. Hoidon jälkeen sinun on mahdollista kuivata hiuksesi hoitolan tiloissa.

Hoidon kesto 30 min / hinta 45 e

Turvenaamio kasvoille

Turvekasvohoito eli turvenaamio kasvoille sopii sekä kuivalle että rasvoittuvalle iholle. Kasvoille tarkoitettu hemmotteleva hoitoturve puhdistaa, virkistää ja rauhoittaa ihoa. Turvenaamio vilkastuttaa pintaverenkiertoa, rauhoittaa atooppista ihoa ja lievittää aknen aiheuttamia näppylöitä ja tulehdusta.

Ennen turvenaamiota kasvoilta pestään huolellisesti pois meikki ja epäpuhtaudet. Voit kertoa aikaa varatessasi, haluatko että turve on viileää vai lämmitettyä. Huoneenlämpöinen turve viilentää ja virkistää, noin 40-asteiseksi lämmitetty turve taas hoitaa ja puhdistaa tehokkaammin.

Turvenaamion annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Vaikutusaikana hoitaja tekee sinulle rentouttavan päähieronnan. Vaikutusajan jälkeen turve pestään pois hellävaraisesti. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, joten turvenaamion jälkeen iho voi punoittaa hetken

Hoidon kesto 30 min / hinta 30 e

Selluliittihoito

Selluliittihoito tapahtuu hoitopöydällä rennosti maaten. Hoitaja levittää miellyttävästi 40-asteiseksi lämmitetyn turpeen ongelma-alueille, jotka ovat yleensä vatsa, reidet ja pakarat. Alueet kääritään kelmuun, jonka päälle laitetaan vielä lämpöpakkaukset. Ne pitävät turpeen lämpimänä ja tehostavat turpeen aineenvaihduntaa vilkastuttavaa vaikutusta.

Turpeen annetaan vaikuttaa 30 minuuttia. Sinä aikana voit vaikka torkahtaa! Vaikutusajan jälkeen enin turve pyyhitään iholta ja ongelma-alueille tehdään lempeä imukuppihieronta. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mikä kertoo vilkastuneesta verenkierrosta.

Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen on hyvä nauttia paljon nestettä, esimerkiksi puhdasta vettä.

Hoidon kesto 1 h / hinta 60 e

Koko vartalon turvehoito

Turvehoito koko vartalolle tapahtuu hoitopöydällä rennosti maaten. Kokovartalohoito hoitaa erityisesti reumasärkyä, kulumia ja urheiluvammoja samalla kun turpeen luonnolliset ainesosat hoitavat ihoa.

Hoitaja levittää turpeen koko vartalolle. Turve on miellyttävästi 40-asteiseksi lämmitettyä. Turpeen päälle kiedotaan kelmu joiden päälle laitetaan lämmittävät pakkaukset. Turpeen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen turve poistetaan ja keho hierotaan imukuppeja apuna käyttäen.

Akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa voidaan käyttää huoneenlämpöistä turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta ja nopeuttaa urheiluvammojen paranemista.

Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mikä kertoo vilkastuneesta verenkierrosta.

Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen on hyvä nauttia paljon nestettä, esimerkiksi puhdasta vettä.

Hoidon kesto 1,5 h / hinta 90 e

Klassinen hieronta tai kuumakivihieronta

Kokohieronta tai puolihieronta toiveesi mukaan.

1 h / hinta 60 e

Tykkää ja seuraa uutisiamme Facebookissa!