Hieronta ja mobilisaatio

Klassinen hieronta

Jos lihaksia kiristää tai niskoissa jumittaa, tule rentouttavaan hierontaan! Klassinen hieronta edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronta lievittää kipua, rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hieronta voi olla kokohieronta, puolihieronta tai esimerkiksi niska-hartiaseutuun tai jalkoihin keskittyvä osahieronta, toiveesi mukaan.

1 h / hinta 50 e

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa rentoutuvat sekä lihakset että mieli!

Kuumakivihieronnassa lihaksia hierotaan sileillä, luonnon muovaamilla kivillä. Hieronta muistuttaa muutoin klassista hierontaa. Kuumakivihieronta lieventää tehokkaasti lihasjännitystä, parantaa verenkiertoa ja aktivoi nestekiertoa. Kuumakivihieronta on sekä tehokasta mutta myös ihanan lämmittävä hemmotteluhoito!

1 h / hinta 60 e

Nivelten mobilisaatio

Nivelten mobilisaation tarkoituksena on nivelen liikelaajuuden ja nivelruston aineenvaihdunnan parantaminen sekä kivun lievittäminen. Mobilisointi tehdään rauhallisin liikkein nivelten normaaleihin liikkumissuuntiin. Mobilisoinnissa ei käytetä suurta voimaa, eikä se aiheuta kipua.

Mobilisaatiosta on hyötyä esimerkiksi leikkauksen jälkeen jatkohoitona, tai kun muutoin halutaan saavuttaa nivelen normaali liikerata. Mobilisaatiota hoitolassamme tekee Tapani Tiitinen.

1 h / hinta 60 e

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään lievittämään kipua, parantamaan asento- ja liiketuntemusta sekä ohjaamaan kehon käyttöä ja liikettä oikein. Kinesioteippausta hoitolassamme tekee Tapani Tiitinen.

Kysy lisää teippauksesta klassisen hieronnan tai mobilisaation yhteydessä!

Tykkää ja seuraa uutisiamme Facebookissa!