Hieronta ja mobilisaatio

Klassinen hieronta

Jos lihaksia kiristää tai niskoissa jumittaa, tule rentouttavaan hierontaan! Klassinen hieronta edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronta lievittää kipua, rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hieronta voi olla kokohieronta, puolihieronta tai esimerkiksi niska-hartiaseutuun tai jalkoihin keskittyvä osahieronta, toiveesi mukaan.

1 h / hinta 50 e

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoito rentoutusta hakevalle, mutta se on paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvän olon hoito”. Kuumakivihieronta rentouttaa, tehostaa verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Kuumakivihieronnassa lihaksia hierotaan Hukka Harmony terapiakivillä. Kivien luovuttaman lämmön vuoksi hieronnan vaikutus ulottuu kudoksessa 3 cm:n syvyyteen asti. Hieronta rentouttaa lihasta ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä, mutta sen vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi mineraalipitoiset kivet hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Kivestä tuleva lämpö syrjäyttää kivun tunteen, tehden hoidosta tehokkaan ja miellyttävän. Kudosten lämmön nousu ja samanaikaisesti tehtävä hieronta tehostavat verenkiertoa sekä pinta- että syvärakenteissa. Tehostuneen lymfa- ja verenkierron mukana kudokseen muodostuu runsaasti happea ja ravintoaineita.

1 h / hinta 60 e

Bambuhieronta

Bambuhieronta rentouttaa kehon syvimpiä kerroksia ja luo kehoon tasapainoa. Hoito on yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita ja siihen voidaan yhdistää myös kuivakuppausta. Bambuhieronnasta on hyötyä mm. lihaskipuihin, hengitystieongelmiin, päänsärkyyn, selkäkipuihin ja niveltulehduksiin.

Bambuhieronnassa hyödynnetään bambukeppejä, joiden yhdistäminen hierontaan voimistaa kosketuksen vaikutusta. Kepeillä tehdään rullaavia ja kiertäviä liikkeitä, joiden avulla päästään syvälle kudoksiin. Keppihieronta vaikuttaa kehon sisäisiin energiavirtoihin.

Bambuhieronnasta on mm. seuraavia hyötyjä:

  • lihasjumien helpottuminen ja kivun lieventyminen
  • kuona-aineiden nopeampi poistuminen kehosta
  • lihasten ja nivelten joustavuuden parantuminen
  • stressin lieventyminen, energian ja elinvoiman lisääntyminen
  • kehon ja ihon kokonaisvaltainen rentoutuminen

Bambu on ikivihreä kasvi, joka symboloi itämaisessa kulttuurissa mm. voimaa, nuoruutta ja rauhaa. Ekologista kasvia on hyödynnetty eri tarkoituksiin jo yli 5000 vuotta.

1 h / hinta 60 e

Nivelmobilisaatio

Nivelmobilisaatio on nivelen ja sen kudoksiin kohdistuvaa liikehoitoa.

Nivelmobilisaatiolla tavoitellaan:

  • nivelen liikelaajuuden ja nivelväljyyden kasvua
  • nivelruston ja muiden nivelrakenteiden aineenvaihdunnan paranemista
  • kivun lievitystä
  • nivelen asennon (ryhdin) ja sen myötä kuormitusfysiologian paranemista.

Mobilisaatiosta on hyötyä esimerkiksi leikkauksen jälkeen jatkohoitona, tai kun muutoin halutaan saavuttaa nivelen normaali liikerata. Mobilisaatiota hoitolassamme tekee Tapani Tiitinen.

1 h / hinta 60 e

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään lievittämään kipua, parantamaan asento- ja liiketuntemusta sekä ohjaamaan kehon käyttöä ja liikettä oikein. Kinesioteippausta hoitolassamme tekee Tapani Tiitinen.

Kysy lisää teippauksesta klassisen hieronnan tai mobilisaation yhteydessä!

Tykkää ja seuraa uutisiamme Facebookissa!